Sri Lanka

Heb je het idee om naar Sri Lanka te gaan? Ga dan vooral! Dit land is bij uitstek geschikt om lekker rond te reizen. Je komt gemakkelijk van a naar b of je nou zelf vervoer hebt of dat je met het openbaar vervoer gaat.

Wij hebben zelf gereden met een TukTuk, omdat je niet met een eigen auto mag rijden in Sri Lanka. Maar dat maakte de ervaring om met een TukTuk te rijden alleen maar vetter.

We hebben onze hele reis beschreven qua route voor als je zelf met de Tuk Tuk wilt gaan rijden. Wat ons betreft een enorme aanrader!

Tuk Tuk huren in Sri Lanka

Zelf door Sri Lanka rijden? Huur een Tuk tuk! Voordat we gingen boeken hadden we veel vragen en daarom heb ik hier een blog over geschreven! Heb je zelf andere vragen? Laat het achter in de opmerking en ik beantwoord ze graag!

De mooiste stranden van Sri Lanka, Dickwella, Weligama en Kosgoda (Bentota)

Een aantal stranden staan bekend en worden volop bezocht door de opkomende tourisme in Sri Lanka, maar dit eiland heeft nog een tal van niet ontdekte stranden waar je heerlijk kan genieten!

Onze 7 favoriete slaapplekken in Sri Lanka

Op zoek naar een leuk hotel of guesthouse in Sri Lanka? Wij hebben onze 7 favoriete accommodaties uit Sri Lanka op een rijtje gezet.

Tuk Tuk route door Sri Lanka in 3,5 week!

Drie weken op pad met een Tuk Tuk door Sri Lanka of onderweg en op zoek naar mooie routes? Bekijk onze gedetailleerde routebeschrijving en zie écht de schoonheid van Sri Lanka!

Jungle, prachtige stranden, rijstvelden, bergen, zandpaden, religie, dieren, kokosnoten en houd je veel van curry? Ga naar Sri Lanka!