Over mij, Mirjam

Kort, maar krachtig

Naast mijn gewone leventje van werken, borrelen en genieten van de dagelijkse dingen, ontdek ik graag de wereld. 

  • Met mijn vriend
  • Vroeger veel met mijn familie
  • En sinds 2021 met onze dochter!

Gek op zelf reizen

Zelf reizen? Ja daarmee bedoel ik met je eigen vervoer een land doorkruisen. Dus niet afhankelijk te hoeven zijn van bussen, vliegtuigen of mensen die je moet zoeken om een auto te delen. 

Veel boeken!

Als we weg zijn lees ik altijd veel boeken. Kan er met gemak een 7 tal boeken lezen in drie weken.

Inlezen, maar niet plannen

Eigenlijk lees ik mij altijd wel goed in als we naar een ander land gaan. Stippel ook wel een soort van een route uit, maar leggen verder niks vast. Waar we dus daadwerkelijk uitkomen blijft ook voor ons een verrassing! 

Geboren op 3 februari 1992

Inmiddels 15 landen bezocht

De volgende bestemming is nog onbekend

En wil heel graag op een motorvakantie in Marokko

Of door midden Azië

Al sinds dat ik een klein meisje ben heb ik de wereld overgevlogen met mijn ouders. Niet vaak hoor, maar wel mooie reizen richting de Verenigde Staten gemaakt die ervoor hebben gezorgd dat ik meer wilde zien van de wereld.

Op vakantie hielden mijn ouders altijd van elke dag een verhaaltje bij. Later voegden zij dit toe aan de foto’s in het fotoalbum waardoor de vakanties mij erg goed kan herinneren.

Grappig is, is dat ik dit ook ben gaan doen bij de reizen die ik inmiddels zelf heb gemaakt. Al een paar jaar loop ik met het idee om zelf deze verhalen te delen, maar altijd toch wel eng gevonden. Maar inmiddels denk ik, iedereen kan elkaar inspireren met de ervaringen die je opdoet tijdens lange maar ook korte reizen of een lekkere chill vakantie!

Dus daar gaat ie, van het boekje, die overigens nog steeds gewoon mee gaat op reis, naar een digitaal boek waar ik graag jullie laat lezen én zien wat voor mij een mooie vakantie maakt.

De afwisseling tussen cultuur en natuur, stad en land maar ook het hoeft niet altijd ver weg, zoek het ook eens dichterbij.

Contact

Heb je een vraag of heb je interesse in een samenwerking? Neem dan gerust contact met mij en mail naar travelbothpaths@gmail.com Ik probeer zo snel mogelijk op je bericht te reageren. 

Heb je een vraag over een blog die ik heb geschreven? Laat een  berichtje achter onder blog of mail!